Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr spinazie*
4 cm kencur, geschild en fijngehakt
5 rode rawits
3 tenen knoflook
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetlepels olie
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de spinazie heel kort en schrik de spinazie af onder stromend koud water. Laat de spinazie uitlekken en dep eventueel de blaadjes droog.
Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn en schep de gemaakte boemboe en de spinazie goed door elkaar.
Serveer op kamertemperatuur.
* als je het kan krijgen, gebruik dan varentoppen.
ingrediënten:
400 gr spinazie*
4 cm kencur, geschild en fijngehakt
5 rode rawits
3 tenen knoflook
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetlepels olie
Cara membuat:
bereiding:
Blancheer de spinazie heel kort en schrik de spinazie af onder stromend koud water. Laat de spinazie uitlekken en dep eventueel de blaadjes droog.
Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn en schep de gemaakte boemboe en de spinazie goed door elkaar.
Serveer op kamertemperatuur.
* als je het kan krijgen, gebruik dan varentoppen.