banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur Pepaya Muda - stoofpotje van papaya, kousenband en rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Pepaya Muda
stoofpotje van papaya, kousenband en rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr jonge papaya
3 kousenband
2 cm lengkuas/laos
2 salam blad
100 gr rundvlees
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1000 ml runderbouillon
2 eetl bawang goreng
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 kemiri noten, geroosterd
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst het vlees gaar en snijd het daarna in stukjes. Snijd de payaya in stukjes en de kousenband in stukjes van 2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Meng dan de papaya, de kousenband, het zout en de palmsuiker erdoor.
Voeg dan de bouillon toe en kook het verder gaar. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085612