Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Tumis Kapri Jamur Hioko - roerbak van sugarsnaps met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kapri Jamur Hioko
roerbak van sugarsnaps met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sugarsnaps / peultjes
8 shiitake, geweekt
3 cm jahe
1 lente-ui
4 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl kecap tawar (dunne lichte sojasaus)
2 theel rijstwijn
1 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Hak de jahe fijn. Snijd de shiitake in reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de sugarsnaps halfgaar en zet apart. Voeg 2 eetl olie toe en bak de shiitake en de jahe voor 4 minuten. Meng dan de saus erdoor en laat het 1 minuut intrekken.
Dan de sugarsnaps en de lente-ui erdoor mengen en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411046