banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Tumis Kapri Jamur Hioko - roerbak van sugarsnaps met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Kapri Jamur Hioko
roerbak van sugarsnaps met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sugarsnaps / peultjes
8 shiitake, geweekt
3 cm jahe
1 lente-ui
4 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl kecap tawar (dunne lichte sojasaus)
2 theel rijstwijn
1 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Hak de jahe fijn. Snijd de shiitake in reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de sugarsnaps halfgaar en zet apart. Voeg 2 eetl olie toe en bak de shiitake en de jahe voor 4 minuten. Meng dan de saus erdoor en laat het 1 minuut intrekken.
Dan de sugarsnaps en de lente-ui erdoor mengen en breng aan de kook. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40439387