banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Batjan - aardappelstoofpotje met varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Batjan
aardappelstoofpotje met varkensvlees


bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1/2 limoen (sap)
4 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak
10 champignons
olie
2 steranijs
225 ml water
4 eetl. ketjap manis
3 sjalotten
1000 gr aardappelen

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in schijfjes of blokjes. Snijd de champginons in plakjes evenals de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de aardappelen gaar en bruin. Schep deze uit de wok/wadjan en zet ze even apart. Giet de olie uit de wok/wadjan totdat er nog 3 eetl olie achterblijven. Meng in een kom de peper en zout met de ketjap, het limoensap, de steranijs en het water. Bak in de wok/wadjan de sjalotten, de knoflook, het vlees en de champginons totdat het vlees halfgaar is. Voeg dan de mengsel uit de kom toe en stoof het vlees verder gaar. Voeg de aardappelen op het laatst toe en stoof dit 2 minuten mee.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39819515