Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Soto Madura 1

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Soto Madura 1
eenvoudige versie (2 pers.)
Bahan-bahan:
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911840