zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Pelepah Manuk - gekruide in kokosmelk gestoofde kip
- Gulai kambing - stoofpotje van geitenvlees
- Sambal Nanas - Sambal van ananas
- Mangut Bebek - kruidig gestoofde eend
- Daging Kuah Kemiri - smoor van rundvlees in een saus van kemiri
- Laksa Johor - mie in dikke vissaus
- Ayam Goreng Bropol - gekookte gebakken kip
- Pisang goreng - gebakken banaan
- Serikaya - cake kokos/suiker
- Acar Mentah - pittige acar met ananas en komkommer
Soto Madura 1


Soto Madura 1
eenvoudige versie (2 pers.)
eenvoudige versie (2 pers.)
Bahan-bahan:
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.
ingrediënten::
400 ml kippenbouillon, zie recept
1/2 Chinese kool
1/2 prei
1 eetl olie
150 gr biefstuk
3 eetl ketjap manis
2 theel sambal kemirie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool en de prie fijn en het vlees in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de ketjap en de sambal toe en bak nog kort verder. Verwarm de bopuillon en voeg de groenten toe en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven.
Verdeel het vlees over 2 kommen en giet de bouillon met groenten erover.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.