banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Chap Chae - mie met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chap Chae 
mie met groenten

ingrediënten:
175 gr dang myun (zoete aardappel mie)
2 eetl sesam olie
1 sjalot
2 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
125 gr shitake paddestoelen
1 kleine wortel
1 kleine courgette
150 gr spinazie
2 eetl kecap
2 theel rijstazijn
1 theel suiker
1 eetl geroosterd sesam zaad
zout naar smaak
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de mie toe en kook deze voor 5 minuten. Giet het daarna af en spoel na met koud water en laat het uitlekken.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de knoflook en de lenteuitjes fijn. Snijd de wortel en de courgette julienne en de paddestoelen in plakjes.
Verhit in een pan de sesam olie en fruit de sjalot, de knoflook, de lenteuitjes, de paddestoelen, de wortel en de courgette voor 5 minuten. Voeg dan de spinzaie, de mie, de kecep, de rijstazijn en de suiker toe en bak dit zachtjes voor 2 minuten. Dan de sesam zaadjes toevoegen en het zout. Schep alles goed door en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808478