Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Chap Chae - mie met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chap Chae 
mie met groenten

ingrediënten:
175 gr dang myun (zoete aardappel mie)
2 eetl sesam olie
1 sjalot
2 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
125 gr shitake paddestoelen
1 kleine wortel
1 kleine courgette
150 gr spinazie
2 eetl kecap
2 theel rijstazijn
1 theel suiker
1 eetl geroosterd sesam zaad
zout naar smaak
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de mie toe en kook deze voor 5 minuten. Giet het daarna af en spoel na met koud water en laat het uitlekken.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de knoflook en de lenteuitjes fijn. Snijd de wortel en de courgette julienne en de paddestoelen in plakjes.
Verhit in een pan de sesam olie en fruit de sjalot, de knoflook, de lenteuitjes, de paddestoelen, de wortel en de courgette voor 5 minuten. Voeg dan de spinzaie, de mie, de kecep, de rijstazijn en de suiker toe en bak dit zachtjes voor 2 minuten. Dan de sesam zaadjes toevoegen en het zout. Schep alles goed door en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182075