banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Chap Chae - mie met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Chap Chae 
mie met groenten

ingrediënten:
175 gr dang myun (zoete aardappel mie)
2 eetl sesam olie
1 sjalot
2 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
125 gr shitake paddestoelen
1 kleine wortel
1 kleine courgette
150 gr spinazie
2 eetl kecap
2 theel rijstazijn
1 theel suiker
1 eetl geroosterd sesam zaad
zout naar smaak
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de mie toe en kook deze voor 5 minuten. Giet het daarna af en spoel na met koud water en laat het uitlekken.
Snijd de sjalot in dunne plakjes en hak de knoflook en de lenteuitjes fijn. Snijd de wortel en de courgette julienne en de paddestoelen in plakjes.
Verhit in een pan de sesam olie en fruit de sjalot, de knoflook, de lenteuitjes, de paddestoelen, de wortel en de courgette voor 5 minuten. Voeg dan de spinzaie, de mie, de kecep, de rijstazijn en de suiker toe en bak dit zachtjes voor 2 minuten. Dan de sesam zaadjes toevoegen en het zout. Schep alles goed door en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324590