Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ddeokbokkie - pittige rijst cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ddeokbokkie
pittige rijst cake

ingrediënten:
300 gr rijstcakes
7 gedroogde ansjovis
1000 ml water
5 eetl gochujang
1 eetl suiker
1 eetl rode peper vlokken
7 lenteuitjes
 
bereiding:
Verwijder de koppen en maak de ansjovis schoon. Verhit in een pan het water en voeg de ansjovis toe en laat het 10 minuten koken. Schep dan de vis uit de pan. Snijd de lenteuitjes in 5 cm lange stukken en voeg alle overige ingrediënten toe aan de bouillon. laat het geheel zachtjes koken totdatde rijstcakes gaar zijn en de saus is ingedikt.Serveer op een schaal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261547