Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ddeokbokkie - pittige rijst cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ddeokbokkie
pittige rijst cake

ingrediënten:
300 gr rijstcakes
7 gedroogde ansjovis
1000 ml water
5 eetl gochujang
1 eetl suiker
1 eetl rode peper vlokken
7 lenteuitjes
 
bereiding:
Verwijder de koppen en maak de ansjovis schoon. Verhit in een pan het water en voeg de ansjovis toe en laat het 10 minuten koken. Schep dan de vis uit de pan. Snijd de lenteuitjes in 5 cm lange stukken en voeg alle overige ingrediënten toe aan de bouillon. laat het geheel zachtjes koken totdatde rijstcakes gaar zijn en de saus is ingedikt.Serveer op een schaal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872