zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Perkedel Kentang - gekruide aardappel koekjes/balletjes
- Sayur bening kacang panjang - Sajoer van kousenband en maïs
- Tumis Daging Saus Tiram - rundvlees in oestersaus
- Daging Tumis Bumbu Tomat - rundvlees in een rode saus van tomaat
- Sateh babi 5 - Saté van varkensvlees
- Sambal Badjak
- Sayur Bakso Sawi Pahit - gestoofde groenten met gehaktballetjes
- Ayam Kuluyuk - gebakken kip in zoetzure saus
- Bakwan Jagung - gekruide maiskoekjes (beignet)
- Sambal goreng kentang kering
Kloey kai - Banaan in kokosmelk


Kloey kai
Banaan in kokosmelk
Banaan in kokosmelk
Benodigdheden:
850 ml kokosmelk,
160 g suiker,
1/2 tl zout,
3 bananen
Bereiding:
Snijd de bananen in de lengte doormidden. Breng de kokosmelk aan de kook en voeg de suiker en het zout toe. Meng alles goed en laat het zachtjes koken totdat de suikerk is opgelost. Voeg de bananen toe en laat een paar minuten verder stoven.
850 ml kokosmelk,
160 g suiker,
1/2 tl zout,
3 bananen
Bereiding:
Snijd de bananen in de lengte doormidden. Breng de kokosmelk aan de kook en voeg de suiker en het zout toe. Meng alles goed en laat het zachtjes koken totdat de suikerk is opgelost. Voeg de bananen toe en laat een paar minuten verder stoven.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.