Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Lao Jiang Ji - 老姜鸡
oude gember kip

Ingrediënten:
600 gr kippendijen
7 teentjes knoflook
10 gr gedroogde judasoor, geweekt
9 cm jahe
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel witte peper
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
125 ml water
1 theel sesamolie
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de jahe in dunne plakjes. Hak de lomboks en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en bak totdat deze van kleur verandert. Dan de jahe, de knoflook, de judasoor, de sojasaus, de rijstwijn, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en roerbak voor 30 seconden. Dan het water toevoegen en met afgesloten pan nog 5 minuten bakken.
Verwijder de deksel en meng de lomboks en de sesam olie erdoor en laat de saus indikken. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573503