Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Lao Jiang Ji - 老姜鸡 - oude gember kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lao Jiang Ji - 老姜鸡
oude gember kip

Ingrediënten:
600 gr kippendijen
7 teentjes knoflook
10 gr gedroogde judasoor, geweekt
9 cm jahe
1 eetl lichte sojasaus
1 theel donkere sojasaus
1 eetl Shaoxing rijstwijn
1/2 theel witte peper
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
125 ml water
1 theel sesamolie
1 lente-ui
2 rode lomboks
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de jahe in dunne plakjes. Hak de lomboks en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en bak totdat deze van kleur verandert. Dan de jahe, de knoflook, de judasoor, de sojasaus, de rijstwijn, de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en roerbak voor 30 seconden. Dan het water toevoegen en met afgesloten pan nog 5 minuten bakken.
Verwijder de deksel en meng de lomboks en de sesam olie erdoor en laat de saus indikken. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454681