banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gan Chǎo Niu Hé 干炒 牛 河 - gebakken mie met rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 
Gan Chǎo Niu Hé 干炒 牛 河
gebakken mie met rundvlees

Ingrediënten:
450 gr ho fun (verse brede rijst mie)
250 gr runvlees
200 gr tauge
2 theel zwarte bonen pasta
7 teentjes knoflook
3 cm jahe
4 bosuitjes
1 sjalot
4 eetl olie
 
Marinade:
1 eetl kecap
2 eetl rijstwijn
1 eetl baking soda
2 theel maizena
 
Saus:
2 eetl kecap asin
2 theel kecap manis
1 eetl rijstwijn
1/2 thel zout
1 theel palmsuiker
 
Garnering:
2 takjes koriander
1 theel seamolie
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de zwarte bonen fijn. Snijd de jahe fijn. Snijd de bosuitjes en de sjalot in reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes en meng dit met de ingrediënten van de marinade en laat dit een paar uur intrekken.
Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe, de bieslook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak het bruin en gaar. Schep alles uit de pan.
Voeg de rest van de olie toe  en bak de mie kort. Dan de tauge, de zwarte bonen toevoegen en de ingrediënten voor de saus en bak dit kort. Voeg alle ingrediënten bijelkaar en meng goed. Garneer het met de koriander en sprenkel de sesamolie ervoer en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266