Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gan Chǎo Niu Hé 干炒 牛 河 - gebakken mie met rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
 
Gan Chǎo Niu Hé 干炒 牛 河
gebakken mie met rundvlees

Ingrediënten:
450 gr ho fun (verse brede rijst mie)
250 gr runvlees
200 gr tauge
2 theel zwarte bonen pasta
7 teentjes knoflook
3 cm jahe
4 bosuitjes
1 sjalot
4 eetl olie
 
Marinade:
1 eetl kecap
2 eetl rijstwijn
1 eetl baking soda
2 theel maizena
 
Saus:
2 eetl kecap asin
2 theel kecap manis
1 eetl rijstwijn
1/2 thel zout
1 theel palmsuiker
 
Garnering:
2 takjes koriander
1 theel seamolie
 
Bereiding:
Hak de knoflook en de zwarte bonen fijn. Snijd de jahe fijn. Snijd de bosuitjes en de sjalot in reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes en meng dit met de ingrediënten van de marinade en laat dit een paar uur intrekken.
Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de knoflook, de jahe, de bieslook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak het bruin en gaar. Schep alles uit de pan.
Voeg de rest van de olie toe  en bak de mie kort. Dan de tauge, de zwarte bonen toevoegen en de ingrediënten voor de saus en bak dit kort. Voeg alle ingrediënten bijelkaar en meng goed. Garneer het met de koriander en sprenkel de sesamolie ervoer en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184771