Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Pelalah
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Pelalah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote kip (minimaal 1 kg)
3 eetl. limoensap (jeruk nipis)

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be siap (boemboe voor kip)
125 gr Sambal Tomat

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met de Base be siap, zowel van binnen als van buiten. Gril daarna de kip gaar op een houtskoolvuurtje of anders in de overn op 180gr.C. Laat de kip goed afkoelen.
Verwijder vervolgens het vel en de botjes. Trek het vlees uit elkaar zodat er fijne draadjes gevormd worden.
Meng deze draadjes met de overige ingrediënten en serveer het dan met gestoomd rijst.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794849