Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Pelalah

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Pelalah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote kip (minimaal 1 kg)
3 eetl. limoensap (jeruk nipis)

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be siap (boemboe voor kip)
125 gr Sambal Tomat

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met de Base be siap, zowel van binnen als van buiten. Gril daarna de kip gaar op een houtskoolvuurtje of anders in de overn op 180gr.C. Laat de kip goed afkoelen.
Verwijder vervolgens het vel en de botjes. Trek het vlees uit elkaar zodat er fijne draadjes gevormd worden.
Meng deze draadjes met de overige ingrediënten en serveer het dan met gestoomd rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108222