1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pelalah

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote kip (minimaal 1 kg)
3 eetl. limoensap (jeruk nipis)

Haluskan:
boemboe:
250 gr base be siap (boemboe voor kip)
125 gr Sambal Tomat

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de kip in met de Base be siap, zowel van binnen als van buiten. Gril daarna de kip gaar op een houtskoolvuurtje of anders in de overn op 180gr.C. Laat de kip goed afkoelen.
Verwijder vervolgens het vel en de botjes. Trek het vlees uit elkaar zodat er fijne draadjes gevormd worden.
Meng deze draadjes met de overige ingrediënten en serveer het dan met gestoomd rijst.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061