1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare maluo
Kip in gekruide kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
6 sjalotten
5 eetl. kokosolie
6 jeruk purutblaadjes
1 pandan blad
1/2 kunyit blad
1 theel. suiker
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
10 kemirinootjes
, 2 theel. ketumbar,
1 theel. jinten
1 theel. witte peper
5 teentjes knoflook,
12 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
5,5 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de kip met de overige ingrediënten toevoegen en nog 3 minuten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812828