1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare maluo
Kip in gekruide kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
6 sjalotten
5 eetl. kokosolie
6 jeruk purutblaadjes
1 pandan blad
1/2 kunyit blad
1 theel. suiker
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
10 kemirinootjes
, 2 theel. ketumbar,
1 theel. jinten
1 theel. witte peper
5 teentjes knoflook,
12 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
5,5 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de kip met de overige ingrediënten toevoegen en nog 3 minuten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35012778