1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare maluo
Kip in gekruide kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
6 sjalotten
5 eetl. kokosolie
6 jeruk purutblaadjes
1 pandan blad
1/2 kunyit blad
1 theel. suiker
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
10 kemirinootjes
, 2 theel. ketumbar,
1 theel. jinten
1 theel. witte peper
5 teentjes knoflook,
12 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
5,5 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten in plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit nog 2 minuten mee. Dan de kip met de overige ingrediënten toevoegen en nog 3 minuten bakken. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten stoven totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35397066