Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Kari Ayam - kruidig gestoofde kip in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kari Ayam
kruidig gestoofde kip in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1/2 theel zout
1 eetl asamwater
5 teentjes knoflook
3 salam blad
3 serai/sereh/citroengras, witte deel
3 cm kaneel
1/2 theel nootmuskaat
5 kruidnagels
3 kardemon
1 tomaat
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
700 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
2 eetl boter

Haluskan:
bumbu:
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1/2 theel jinten
1/2 theel fenegriek
3 cm jahe
5 rode cabari keriting (krullende cayennepeper)
2 rode lomboks
3 kemiri noten, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het zout en het asamwater en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de bumbu voor3 minuten. Voeg dan de salam, de serai, de kaneel, de kruidnagels, de nootmuskaat, de cardemom en de tomaat toe en meng goed.
Voeg dan de kip toe en bak totdat het van kleur verandert. Vervolgens het zout, de palmsuiker en de kokosmelk toevoegen en kook het verder gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794968