1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Opor Ayam Nanas
Kip met ananas in milde kokossaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 eetl witte peper
zout naar smaak
1/4 verse ananas
olie
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten,
3 kruidnagels
1/2 theel, nootmuskaat
4 sjalotten
4 cm gember (jahe/djahé)
2 theel, gulajawa
1 theel, asem

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en wrijf deze in het het zout en peper en laat het 15 minuten marineren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp met een grove rasp de ananas. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de kip voor 10 minuten en schep de kip uit de wok/wadjan. Giet dan zoveel olie uit de wok/wadjan dat er nog 3 eetl olie overblijft. Fruit in deze olie de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de kokosmelk en de ananas toe. Vervolgens het zout en de kip toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten sudderen.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390