1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Kemiri
geroosterde kip met noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 citroen, sap
1 sereh stengel
1/2 eetl zout
1/2 eetl palmsuiker
600 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
8 rode lomboks
5 rode rawits
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm laos
1 theel ketumbar
1 theel trassi
5 kemiri noten, geroosterd
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 12 stukken en marineer dit voor tenminste 15 minuten met het citroensap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en meng alles goed door elkaar. Dan de palmzuiker, het zout en het water toevoegen en kook de kip gaar.
Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje goudbruin onder regelmatig insmeren met de saus.
 

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390