Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Ayam Suwir Bumbu Rujak - uitgeplozen kip in pittige rujak saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Suwir Bumbu Rujak
uitgeplozen kip in pittige rujak saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kipfilet
5 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode lomboks
1 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de kip gaar en pluk het daarna uit elkaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de salam en de lengkuas voor 5 minuten.
Voeg dan het vlees toe en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en meng alles goed door elkaar. Kook het geheel verder gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420894