Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Itek Sioh - gebakken eend in zoete saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Itek Sioh
Gebakken eend in zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
850 gr eend
3 eetl zout
225 gr asam jawa
350 ml water
13 sjalotjes
3 eetl ketumbar, heel
10 eetl palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 eetl peperkorrels
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in vier stukken en wrijf deze in met 2 eetl zout en laat het 15 minuten intrekken. spoel daarna af. Meng de asam jawa met het water en kneed dit. Zeef het daarna en bewaar het vocht.
Wrijf of maal de sjalotjes fijn en meng het met het asamwater, de ketumbar, de palmsuiker, 1 eetl zout, de kecap en de peper en wrijf hiermee het vlees in en laat het daarna 12 uur marineren.
Verhit in een pan het water en voeg de eend met de kruiden en het vocht toe en kook het voor 20 minuten. Schep de eend uit de pan. Verhit in een pan de olie en bak de eend bruin. Voeg het daarna weer toe aan de saus en kook de eend, afgesloten, gaar en totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083744