zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Bumbu Dendeng - rundvlees met koriander
- Bakmi Godog Yogya - bami uit Yogyakarta
- Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot
- Rujak Kangkung - een pittige en frisse kangkung salade met tahu
- Bebek Asam Pedas - Eend in een pittige zurige saus
- Sateh Padang - saté uit Padang (Sumatra)
- Oseh-Oseh 2 - gehaktballetjes in saus
- Sambal Petis
Empal pedis - droogggebakken vlees


Empal pedis
droogggebakken vlees
droogggebakken vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vlees
1 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
200 ml water
Haluskan:
boemboe:
10 rode lomboks
2 rode uien
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassie
3 cm laos
1 serehstengel
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees en snijd het dan in dunne lapjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees, het water en de asem toe en laat vlees droogbakken.
ingrediënten:
500 gr vlees
1 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
200 ml water
Haluskan:
boemboe:
10 rode lomboks
2 rode uien
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassie
3 cm laos
1 serehstengel
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees en snijd het dan in dunne lapjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees, het water en de asem toe en laat vlees droogbakken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.