droogggebakken vlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vlees
1 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
200 ml water
Haluskan:
boemboe:
10 rode lomboks
2 rode uien
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassie
3 cm laos
1 serehstengel
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees en snijd het dan in dunne lapjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees, het water en de asem toe en laat vlees droogbakken.
ingrediënten:
500 gr vlees
1 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
200 ml water
Haluskan:
boemboe:
10 rode lomboks
2 rode uien
5 teentjes knoflook
1/2 theel trassie
3 cm laos
1 serehstengel
1 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees en snijd het dan in dunne lapjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe. Voeg het vlees, het water en de asem toe en laat vlees droogbakken.