banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Masak antep - Rundvlees gestoofd in kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak antep
Rundvlees gestoofd in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g rundvlees
8 sjalotten
8 teentjes knoflook
olie
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel, ketumbar
4 cm gember (jahe/djahé)
3,5 cm laos
1 theel trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Kook eerst het vlees voor 1 uur in water en snijd het dan in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunnen plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten en de knoflook goudbruin. Laat deze daarna uitlekken.
Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Voeg vervolgens het vlees, het zout en de kokosmelk toe en laat het geheel nog 20 minuten zachtjes sudderen. Bestrooi het gerecht met de sjalotten en de knoflook.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843