banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Semur Gorontalo - gestoofd rundvlees uit Gorontalo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Gorontalo 
gestoofd rundvlees uit Gorontalo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderschenkel
2 aardappelen
2 cm jahe
1 nootmuskaat
1/2 theel kecap asin
8 eetl kecap manis
1000 ml water
1/4 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjs knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes en bak deze goudbruin in de olie. Snijd het vlees in blokjes. Maal de hele nootmuskaat fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de jahe in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe en de nootmuskaat voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg de kecaps toe en roer alles goed. Voeg het water toe en stoof het vlees langzaam half gaar. Dan de aardappelen, het zout en de peper toevoegen en stoof het verder totdat alles gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557874