banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Semur Daging Sedap - kruidig gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Daging Sedap
kruidig gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
6 sjalotjes
2 slam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagel
2 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 kemirinoten
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjalotjes en de salam voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze licht rondom. Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water als roerend toevoegen en stoof het geheel verder gaar. Strooi dan de bawang goreng erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983777