1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum
Randy Coenraad
Hoi kokie

Had een kleine vraag voor hoeveel personen is dit recept?
Ik nl 7 eters en andere kee...
Niek Schoonderbeek
vraagje.. 18 rawits?? is dat niet ongelooflijk heet? of valt dat wel mee na het stoven?

@bij het ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Daging Sedap
kruidig gestoofd rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
6 sjalotjes
2 slam blaadjes
1/2 theel nootmuskaat
1 kruidnagel
2 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 kemirinoten
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
 
Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjalotjes en de salam voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze licht rondom. Dan de nootmuskaat, de kruidnagel, de kaneel, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water als roerend toevoegen en stoof het geheel verder gaar. Strooi dan de bawang goreng erover en serveer.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34131682