banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Semur Peranakan Bogor - gestoofd rundvlees in donkere saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Peranakan Bogor
gestoofd rundvlees in donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
2 aardappelen
5 sjalotjes
2 cm jahe
2 tomaten
1000 ml water
4 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 theel nootmuskaat
2 eetl boter
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de aardappelen goudbruin en zet apart. Snijd het vlees in blokjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en hak de tomaten fijn.
Verhit in een pan de boter en bak het vlees totdat dit van kleur verandert. Voeg dan de sjalotjes, de jahe en de tomaat toe en bak totdat het zacht is geworden.
Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan de aardappelen, de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en meng goed. Dan op laag vuur verder koken totdat het geheel gaar is geworden en de saus indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40098051