Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Lombok Keju - lomboks met kaas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lombok Keju
lomboks met kaas
Bahan-bahan:
ingrediënten;
8 groene lomboks
125 gr. geraspte oude kaas
4 eetl rijstemeel
3 eieren
zout naar smaak
olie
houten prikkers

Taburan:
garnering:
chilisaus (zie recept)

Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks totdat het vel geblakerd is. Verwijder het vel en ontpit de lomboks maar laat deze heel. Vul de lomboks met de kaas en sluit de opening af met de prikkers. Wentel de lomboks door het rijstemeel. Klop de eieren op en haal de lomboks door het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 4 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden. Laat deze uitlekken en serveer met de chilisaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934708