1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lombok Keju
lomboks met kaas
Bahan-bahan:
ingrediënten;
8 groene lomboks
125 gr. geraspte oude kaas
4 eetl rijstemeel
3 eieren
zout naar smaak
olie
houten prikkers

Taburan:
garnering:
chilisaus (zie recept)

Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks totdat het vel geblakerd is. Verwijder het vel en ontpit de lomboks maar laat deze heel. Vul de lomboks met de kaas en sluit de opening af met de prikkers. Wentel de lomboks door het rijstemeel. Klop de eieren op en haal de lomboks door het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 4 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden. Laat deze uitlekken en serveer met de chilisaus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 270 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314