lomboks met kaas
Bahan-bahan:
ingrediënten;
8 groene lomboks
125 gr. geraspte oude kaas
4 eetl rijstemeel
3 eieren
zout naar smaak
olie
houten prikkers
Taburan:
garnering:
chilisaus (zie recept)
Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks totdat het vel geblakerd is. Verwijder het vel en ontpit de lomboks maar laat deze heel. Vul de lomboks met de kaas en sluit de opening af met de prikkers. Wentel de lomboks door het rijstemeel. Klop de eieren op en haal de lomboks door het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 4 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden. Laat deze uitlekken en serveer met de chilisaus.
ingrediënten;
8 groene lomboks
125 gr. geraspte oude kaas
4 eetl rijstemeel
3 eieren
zout naar smaak
olie
houten prikkers
Taburan:
garnering:
chilisaus (zie recept)
Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks totdat het vel geblakerd is. Verwijder het vel en ontpit de lomboks maar laat deze heel. Vul de lomboks met de kaas en sluit de opening af met de prikkers. Wentel de lomboks door het rijstemeel. Klop de eieren op en haal de lomboks door het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 4 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden. Laat deze uitlekken en serveer met de chilisaus.