Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Lombok Keju - lomboks met kaas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lombok Keju
lomboks met kaas
Bahan-bahan:
ingrediënten;
8 groene lomboks
125 gr. geraspte oude kaas
4 eetl rijstemeel
3 eieren
zout naar smaak
olie
houten prikkers

Taburan:
garnering:
chilisaus (zie recept)

Cara mambuat:
Bereiding:
Rooster eerst de lomboks totdat het vel geblakerd is. Verwijder het vel en ontpit de lomboks maar laat deze heel. Vul de lomboks met de kaas en sluit de opening af met de prikkers. Wentel de lomboks door het rijstemeel. Klop de eieren op en haal de lomboks door het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de lomboks voor 4 minuten totdat deze goudbruin zijn geworden. Laat deze uitlekken en serveer met de chilisaus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436696