vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper
6 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)
1 limoen schil
1 bosje citroenbasilicum
1 bosje tomatenblaadjes
3 salamblaadjes
275 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken, de rawits doormidden, de gember en kunyit in plakjes. Pluk de blaadjes van de takjes en snijd de schil grof in stukken. Voeg alle ingrediënten toe aan het water en stoof de vis in 20-30 minuten gaar.
ingrediënten:
1 red snapper
6 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)
1 limoen schil
1 bosje citroenbasilicum
1 bosje tomatenblaadjes
3 salamblaadjes
275 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken, de rawits doormidden, de gember en kunyit in plakjes. Pluk de blaadjes van de takjes en snijd de schil grof in stukken. Voeg alle ingrediënten toe aan het water en stoof de vis in 20-30 minuten gaar.