banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gurame bakar kecap - geroosterde vis in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurame bakar kecap
geroosterde vis in kecapsaus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
600 gr. ikan gurame (Osphronemus goramy - goerami)
2 eetl limoensap
1 theel zout
7 eetl kecap manis
bananenblad + biteng
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1/2 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat deze 30 minuten rusten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kecap en wrijf hiermee de moten in. Verpak de moten in bananenblad en vouw deze dicht als een pakketje. Zet de uiteinden vast met biteng. Rooster vervolgens vis langzaam boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580378