1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurame bakar kecap
geroosterde vis in kecapsaus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
600 gr. ikan gurame (Osphronemus goramy - goerami)
2 eetl limoensap
1 theel zout
7 eetl kecap manis
bananenblad + biteng
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1/2 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat deze 30 minuten rusten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kecap en wrijf hiermee de moten in. Verpak de moten in bananenblad en vouw deze dicht als een pakketje. Zet de uiteinden vast met biteng. Rooster vervolgens vis langzaam boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186