1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurame bakar kecap
geroosterde vis in kecapsaus

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
600 gr. ikan gurame (Osphronemus goramy - goerami)
2 eetl limoensap
1 theel zout
7 eetl kecap manis
bananenblad + biteng
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1/2 theel peper
1 theel zout
 
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat deze 30 minuten rusten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kecap en wrijf hiermee de moten in. Verpak de moten in bananenblad en vouw deze dicht als een pakketje. Zet de uiteinden vast met biteng. Rooster vervolgens vis langzaam boven een houtskoolvuurtje in 25 minuten gaar.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854