1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kerang Hijau
gekruide gestoofde mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kerang hijau / Perna viridis / groene mosselen, anders mosselen
2 sereh/citroensgras
6 belimbing wuluh
6 jeruk purut blaadjes
10 eetl kecap manis
500 ml kokoswater
500 ml water
8 rode rawits
1/2 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
3 kruidnagels
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de jeruk purut, de rawits en de belimbing voor 4 minuten. Voeg dan het kokoswater en het water toe en roer goed. Dan, de kecaps, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en de kruidnagels toevoegen en breng aan de kook. Dan de mosselen toevoegen en kook deze zachtjes gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535