1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Kerang Hijau
gekruide gestoofde mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kerang hijau / Perna viridis / groene mosselen, anders mosselen
2 sereh/citroensgras
6 belimbing wuluh
6 jeruk purut blaadjes
10 eetl kecap manis
500 ml kokoswater
500 ml water
8 rode rawits
1/2 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
3 kruidnagels
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de belimbing in de lengte doormidden. Maak de mosselen schoon.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh, de jeruk purut, de rawits en de belimbing voor 4 minuten. Voeg dan het kokoswater en het water toe en roer goed. Dan, de kecaps, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en de kruidnagels toevoegen en breng aan de kook. Dan de mosselen toevoegen en kook deze zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446