logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Miso
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr rode miso
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
50 gr tjerime
50 ml water
2 eetl olie (kokos)
2 rode lombok
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze met de sjalotten en de knoflook zeer fijn en meng het met de miso. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het mengsel voor 3 minuten. Snijd de tjerime fijn en voeg dit met het water en zout toe en sudder het geheel zachtjes totdat de tjerime gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 168 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180515