Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Sambal Miso
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Miso
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr rode miso
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
50 gr tjerime
50 ml water
2 eetl olie (kokos)
2 rode lombok
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze met de sjalotten en de knoflook zeer fijn en meng het met de miso. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het mengsel voor 3 minuten. Snijd de tjerime fijn en voeg dit met het water en zout toe en sudder het geheel zachtjes totdat de tjerime gaar is.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083744