Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Cah Labu Melinjo - gestoofde gekruide chayote
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cah Labu Melinjo
gestoofde gekruide chayote

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr labu siam / chayote
25 gr rode melinjo schillen
100 gr garnalen, gepeld
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 groene lomboks
4 rode rawits
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de labu julienne, de knoflook en de sjalotjes fijn, de lomboks in ringen, de rawits in reepjes en de melinjo in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de rawits, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak 1 minuut. Dan de labu en de melinjo toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en roer totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794849