Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gaeng Moo Tepo - gekruid varkensvlees met waterspinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaeng Moo Tepo
gekruid varkensvlees met waterspinazie
Ingrediënten:
450 gr varkensvlees
450 gr kangkung
650 ml dikke kokosmelk (santen asli)
25 ml vissaus (nam pla)

boemboe:
8 rawits
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels
1 theel korianderwortel (gehakt)
1 theel limoenschil (gehakt)
1/2 theel jinten
1 theel trassi
1/4 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en verwijder de stengels van de kangkung. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 150 ml kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Vervolgens het vlees en de overige kokosmelk toevoegen en het geheel 10 zachtjes laten koken. Dan de kangkung toevoegen met de nampla en het geheel nog laten stoven totdat de kangkung gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810