Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gaeng Moo Tepo - gekruid varkensvlees met waterspinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaeng Moo Tepo
gekruid varkensvlees met waterspinazie
Ingrediënten:
450 gr varkensvlees
450 gr kangkung
650 ml dikke kokosmelk (santen asli)
25 ml vissaus (nam pla)

boemboe:
8 rawits
5 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels
1 theel korianderwortel (gehakt)
1 theel limoenschil (gehakt)
1/2 theel jinten
1 theel trassi
1/4 theel zout

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en verwijder de stengels van de kangkung. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 150 ml kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Vervolgens het vlees en de overige kokosmelk toevoegen en het geheel 10 zachtjes laten koken. Dan de kangkung toevoegen met de nampla en het geheel nog laten stoven totdat de kangkung gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245