banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sate Komoh - sate van rundvlees met een kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Komoh
sate van rundvlees met een kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
250 ml santen asli
250 ml water
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
1 sereh
3 eetl asemwater
2 rode lomboks
2 eetl olie
sate prikkers
 
Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1 theel jinten
2 cm laos
2 cm jahe
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de salam, de sereh en de jeruk purut. Voeg het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de santen, het water en het asemwater toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Schep het vlees uit de pan en rijd dit aan de stokjes. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje verder gaar en goudbruin. Snijd de lomboks fijn en voeg dit toe aan de saus. Verwarm de saus en serveer het bij de sate.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 360 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405